Reseptien uusiminen ja puolesta asiointi

Reseptien uusiminen ja puolesta asiointi Apteekki Prisma Länsikeskuksessa

Meiltä saat myös reseptlääkkeiden muistutuspalvelun. 

Jos sinulla on sähköinen lääkeresepti, joka pitäisi uusia, tule meille. Henkilökuntamme voi pyytää reseptin uusimista puolestasi lääkäriltäsi, ilman veloitusta. Toki reseptin uusimispyynnön voi tehdä itsekin joko ottamalla yhteyttä omaan terveysasemaan tai verkossa omakanta.fi-palvelussa

Apteekissamme voit myös hoitaa toisen henkilön lääkeasioita. Tällöin sinun tulee osoittaa oikeutesi puolesta asiointiin, jonka voit tehdä kahdella tavalla:

  • esitä auttamasi henkilön Kela-kortti, potilasohje, tulostettu yhteenveto tai
  • tee Apteekkiasiointi-valtakirja suomi.fi-palvelussa – tällöin riittää, että todistat oman henkilöllisyytesi passilla, henkilö- tai ajokortilla. Valtuutus oikeuttaa uusimaan toisen henkilön reseptejä, noutamaan tämän lääkkeitä sekä tarkastelemaan Kela- ja reseptitietoja. Se on voimassa kaikissa Suomen apteekeissa. 

Tarjoamme lisäksi lääkkeiden muistutuspalvelun. Palvelu lähettää sinulle automaattisesti tekstiviestinä/sähköpostina viestin, kun lääkkeesi on loppumassa ja sitä on aika noutaa lisää. Kysy lisää muistutuspalvelusta reseptiasiointisi yhteydessä. Palvelu on maksuton.

Tervetuloa

Tarkista lääkkeesi saatavuus Lääkehaku-palvelusta

Apteekkimme kuuluu Lääkehaku-palveluun. Sen avulla voit selvittää tarvitsemasi lääkkeen varastotilanteen joko meillä tai muussa valitsemassasi apteekissa. Saatavuuden lisäksi Lääkehaku kertoo esimerkiksi lääkkeen vaihtokelpoisuuden.

Tutustu Lääkehakuun ›

Seuraa meitä somessa!

 

Sijainti Soita